Bier & hvepse

Bier og hvepse

Vores elskede bier! Bier er en vital del af vores natur, vi skal passe på vores bier! Vi opfordrer alle at lade bierne være hvis det er muligt. Men vi hjælper selvfølgelig i alle tilfælde. Vi prøver altid at finde en løsning med bierne der ikke slår dem ihjel.

Hvepse er en anden snak. Der er mange og de kan være aggressive når de sidder lige over hoveddøren eller i hækken. Hvepsene hjælper også verden med at sprede blomsterstøv, men ikke lige så meget som bien. For Hvepsen er også kødæder, dette gør at den hjælper os på andre fronter. Den holder bestanden af myg og kålorme nede.

Bekæmpelse af hvepse – Vi sprøjter boet med et mildt pudderprodukt som er meget effektivt. Efter nogle timer er hvepsene døde og boet kan fjernes (dog helst nogle dage efter). Problemet som privat kan være at hvepsene har slået sig ned inde bag en sprække eller oppe under taget. I disse tilfælde sprøjter vi indgangshullet, hvepsene spreder pulveret blandt hinanden og boet dør stille og roligt når dronningen er død.

PAS NU PÅ – HVEPSE KAN VÆRE FARLIGE VED ALLERGISKE REAKTIONER